Coaching

A változás benned kezdődik.

Neked. Érted. Veled.

A coaching ereje

A life coaching nem egy csodaszer. Nem fogja csettintésre tökéletessé varázsolni az életed. Erre valójában semmilyen módszer nem képes. Azonban a coaching beszélgetések által céltudatosabb, magabiztosabb lehetsz és a megoldásközpontú szemlélet elsajátításának köszönhetően teljesen másképp állhatsz a dolgokhoz, mint azelőtt. Tehát végeredményében egy tökéletlenségében tökéletes életet teremthetsz magadnak.

Hogyan segít egy beszélgetés?

Nem foglak áltatni. Bár már több olyan ülésem is volt, ahol az első alkalommal is történt AHA pillanat, illetve elindult egy-egy mélyebb gondolat az ügyfélben, ez nem egy gyorstalpaló, s nem egyszeri találkozást igénylő munka.

Hanem egy folyamat.

Mely során megkönnyebbülsz, tisztábban láthatod a problémád, megoldásra juthatsz, s akár az egész életed egy új irányba terelheted.

De mindez rendszeres és elkötelezett munkát igényel tőled – amiben én, mint kísérőd segítelek.

Mert tudom, hogy milyen sokat jelent, ha van, aki segít elérni a céljaid!

Mit kell tudnod egy coaching alkalomról?

A beszélgetés időtartama 60 perc

Elsősorban online, előre egyeztetett időpontban történik

Jelenleg 24 és 52 év közötti nők és férfiak számára

Témák, amikkel hozzám fordulhatsz

Önbizalom- és önbecsülésnövelés

– hogy a saját életed élhesd és ami a legfontosabb kiegyensúlyozott és elégedett lehess a jeleneddel, mindennapjaiddal

Énhatárok felépítése

– hogy ezután ne mások elvárásainak megfelelve, hanem a saját igényeidre, vágyaidra, álmaidra igent mondva, kényszer nélkül, boldogan élj

Szemléletváltás

– hogy megtanulj többféleképpen rálátni a történésekre, világra és jobban megérthesd a körülötted élőket, viselkedésüket, reakcióikat, s ezáltal önmagad is

Társas kapcsolatok

– hogy jobban tudj kommunikálni a környezeteddel, megértőbb, elfogadóbb legyél, s mindeközben határozottabban fejezhesd ki magad

coaching

Mire számíthatsz az ülésen?

Mindenekelőtt ítéletmentes és nyitott, elfogadó hozzáállásra tőlem.

Figyelemre, megértésre. És egy biztonságos közegre, ahol az esetleges félelmeid is bátran elmondhatod. Minden esetben rajtad van a hangsúly, a számodra megfelelő módszereket alkalmazzuk, azokkal a témákkal kapcsolatban, amikről beszélgetni szeretnél, amikkel foglalkozni szeretnél.

A jeleneddel és a jövőbeni céljaiddal foglalkozunk, a múlt csak bizonyos szintig kerül szóba.

Hiszen a coaching nem terápia. Nem az a feladatunk, hogy a régmúlttal foglalkozzunk, s bár én is tisztában vagyok azzal, hogy ez kikerülhetetlen feladat, amennyiben úgy látom, hogy a kitűzött cél, terápia nélkül nem teljesíthető, biztos lehetsz benne, hogy erről beszélni fogok veled, s további szakember felkeresését javaslom majd.

Tehát, röviden egy coaching ülés alkalmával én elsősorban kérdezlek, s te adod meg saját magadnak a válaszaid.