Utolsó darabok

Utazz Hannával Európa nagyvárosain át egészen a lelke mélyére!

A könyvről

A történet akár ma, 2022-ben is játszódhatna. Viszont itt még nincs sem covid, sem háború, sem gazdasági válság, így némi túlzással azt is mondhatnám, hogy a régi szép idők sztorija.

Kategóriáját tekintve utazós-romantikus regény, néhány erotikus elemmel fűszerezve, emiatt elsősorban a felnőtt hölgyeknek ajánlom – vagy épp azoknak az uraknak, akik nyitottak ilyesmire.

Könnyen olvasható, s a hangulatát tekintve sem megterhelő a léleknek, ugyanakkor itt-ott talán emléket idéz majd benned is egy-egy szituáció vagy épp merengésre, változtatásra sarkall. Amennyiben így lesz, ugye megosztod velem?

A szerző gondolatai

Edinburgh először 2017. februárjában lopta be magát a szívembe. Nem sokkal ezután újabb és újabb heteket tölthettem el ebben a csodaszép és igen különleges városban, ami az ott kialakított kapcsolataimnak, barátságaimnak köszönhetően rövid idő alatt lett a második otthonom akkor. Így mivel kevés történetet olvastam ezzel a helyszínnel, mindenképp szerettem volna jobban megismertetni másokkal is Skócia fővárosát.

Olaszországgal már más a helyzet, hiszen ha most azt kérdezném, tud-e bárki mondani legalább egy, olasz városban játszódó filmet, biztosan záporoznának a címek. A toszkán vidék számomra egyfajta megérkezés. Akárhányszor is járok arra, mindig így érzek. Az a nyugalom, az az életérzés, ami ott fogad ilyenkor, akaratlanul is mosolyt csal az arcomra és boldoggá tesz. Talán ez is a magyarázata annak, hogy Hanna sem hagyhatta ki ezt az utazást.

Alapjaiban véve viszont azon túl, hogy az olvasóim kicsit elutazhassanak ezekre a tájakra, egyetlen célom van csupán ezzel a történettel: egy kellemes időtöltés biztosítása, akár a nyári melegben a strandon, akár ősszel bekuckózva a kanapén.

Mert hiszem, hogy minden történet különleges és az olvasás szeretete egy olyan világot nyithat meg számunkra, ami az utazás mellett szerintem a másik fő szemléletformáló és nyitottságra késztető tevékenység.

Remélem örömteli órákat szerez neked is a regényem!

Vásárlás menete

Jelenleg átutalással vagy készpénzes fizetéssel tudod megvásárolni a könyvet.

Személyes átvétel Érd központjában, valamint Tárnokon, előre egyeztetett helyszínen és időpontban lehetséges. Amennyiben postai küldeményként rendelsz, kérlek vedd figyelembe, hogy a postaköltség téged terhel (melynek jelenlegi összege 690 Ft).

További információt, illetve választ a felmerülő kérdése(i)dre az hello@bauerpetra.hu e-mail címen kaphatsz.

Megrendelésed az alább található Megrendelő nyilatkozat kitöltésével tudod leadni!

Első válaszlevelemben minden további tudnivalót elküldök. A beérkezett leveleket hétköznapokon, naponta egyszer, délután 4-ig összesítem, így előreláthatóan a válasz is eddig, azaz legkésőbb másnap 16 óráig fog megérkezni.

Köszönöm érdeklődésed, vásárlásod!

A feltüntetett ár csak az ezen a weboldalon leadott rendelésekre vonatkozik.

Meglepetés!

Szeretném megköszönni, hogy bizalmat szavazol a regényemnek, illetve nekem, így attól függően hányadik megrendelőm leszel, az alábbi kedvezményt* biztosítom számodra:

Az első 50 vásárlónak

Az 51. vásárlót követően

* A kedvezményes ár az esetlegesen felmerülő postaköltséget nem tartalmazza!

Megrendelő nyilatkozat

Könyvesboltok kínálatában is

Fülszöveg

„Csak egy éjszaka volt?

Hanna mindig is arra vágyott, hogy utazhasson. Amikor egy váratlan lehetőség kapcsán Skóciában tölthet néhány hetet, eleinte azt hiszi, ez lesz élete legszebb időszaka.

Majd egyetlen éjszaka és minden megváltozik…

5 évvel később már Budapesten éli a szingli nők mindennapjait egy olyan munkakörben ragadva, ami jó ideje nem nyújt számára örömöt. Azonban egy nap a múlt hirtelen beköszön és Roland újra felbukkan. De vajon lehet-e még ennyi idő után is esélye a kapcsolatuknak? Vajon Hanna túl tudja tenni magát a régmúlt eseményein? És mégis…hogyan kerül egyszer csak Firenzébe?

Egy történet, amiben talán nem is a másikat, hanem valójában önmagunkat keressük.”

Olvasóim mondták

Események

2023. 06. 09.

kattints a képre

2022. 12. 01.

kattints a képre

Olvass bele a regénybe!

Kíváncsi vagy a könyvem hangulatára, nyelvezetére? Kattints az alábbi gombra és olvasd el kötelezettségmentesen az első 5 oldalt.